HTML

Feedek

Egy kocka naplójából...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Story so far...

astegi 2012.06.27. 00:20

Mihez kezdjek a szabadidőmmel? 3 hétre előre minden hétvégém foglalt, bár most visszamondták a szegedi hétvégét, de még mindig ott van a Veszprémi Utcazene Fesztivál, a Bajai Halléfőző Népünnepély, és most bejött egy új, a Pilisszentkereszt Night, ahol sofőr leszek. De ezek hétvégi programok, hétköznap a munka után mihez kezdjek a megmaradt csöppnyi erőmmel? Ötletek? Nekem a biciklitúrák jutnak eszembe: az egyik bringaszervízben ingyen és bérmentve pótolták a hiányzó szorítógyűrűt a kormányról (mennyivel könnyebb kanyarodni, el se hinnétek!); a telefontöltőm majdnem kész, a biciklin már fent van a dinamó, a dinamóból az egyenirányító, valamint külön a feszültségszabályozó modul, egyedül a dobozolást, illetve a topológiát kell megcsinálnom (na jó, nem árt, ha van USB csatlakozó is), és elméletben máris tölt a telefonom, ha tekerek. A dinamó miatt ugyan picit nagyobb erőkifejtés kell majd, cserébe hosszabb távokra is elmehetek gps nyomkövetéssel. Fair deal, nem? Ja, és lehet önkéntes leszek a Bebiciklizés Projektben, mint kísérő ember, az útvonalat nem vágom, csak egyszer voltam rajta, egyből kísérővé avanzsálódtam egy defekt miatt. Élvezetes program volt, számomra sok újat nem hozott, csak megismertem pár arcot :)

Képzeljétek, amit önképzésből írtam programot, kiosztottak rá feladatot. Így hivatalosan, munkaidőben kell tovább fejlesztenem azt a progit. El is vette tőle picit a kedvem, de ha egyszer befejezem, az eddigi feldolgozást kb a 4x-ére gyorsítja, ráadásul az ellenőrzések révén még gyorsabb lehet a hibakeresés és javítás. Egyelőre az előbbi, mert semmi módosítást nem ment :) De haladjunk szépen sorjában.

Hogy lehet az, hogy a statisztikák szerint legutoljára 8 napja látogatta meg valaki az oldalam, de a Chrome használat egyre inkább háttérbe szorul a FF ellenében, a felbontásstatisztikában pedig 12%-kal kb a 4. vagyok, és ez a szelet is csökken? Puszta érdekesség, majd elmélkedek róla.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása