HTML

Feedek

Egy kocka naplójából...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Buék

astegi 2011.01.01. 14:36

Mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok! Legyen ebben az évben rengeteg alkalom a nevetésre, a jó kedvre, egy csipetnyi a haragra (csak hogy utána jobb legyen a békesség :)), sok beszélgetésre a barátokkal, a sulival kapcsolatban pedig vizsgaalkalom, melyen a megszerzett jegyek az elégséges szintet felülről érik - ugye az a legjobb jegy, szebb van, jobb nincs... A teljes jókívánság-listát nem írom le, nincs annyi engedélyezett karakter, így rövidítve: mindenkinek minden kellemeset kívánok.
Ja még egy: a betegségeket hagyjátok az óévre. Nem fog hiányozni senkinek idén... :)

A szilvesztert a bátyámék körében töltöttem. Rencsi egyszerűen zabálnivaló. Szó szerint. Egy kis hurka itt, egy kis hurka ott. Lassan 4 hónapos tünemény csöppség, volt szerencsém a fél napos ott tartózkodásom alatt 2x tisztába tenni, egyszer megetetni, és órákat tartani. A pezsgő gyerekpezsgő volt, de hogy őszinte legyek, nem hiányzott az alkohol. 2 napja bőven eleget ittam... Bocs Maja, majd bepótoljuk a koccintást.

Vannak olyan esetek, melyben barátokra lelsz úgy, ahogy nem várnád. Pl. egy blog írása indít el egy beszélgetést, vagy akár egy (inkább kettő) ittas állapotban elkövetett beszélgetési próbálkozás. Jahm, egy tisztázni való dolog: csak írásban kerülöm a káromkodást, szóban annál többször fordul elő. Szóval aki ír (kicsit se vedd célzásnak) nekem, ne igazodjon hozzám, a saját stílusában írjon! Az eredetibb, mint egy b@lf.szból lett "bal férfi külső nemiszerv". ;)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása